Na meermaals wijn en gastronomie degustaties met Grillmaster Wim Bloemen te hebben georganiseerd hebben we nu deze ervaringen gebundeld in onze allereerste BBQ wijnbox “The Grillmaster’s Selection – Chapter I”.

Deze wijnbox bevat niet minder dan 6 recepten voor de BBQ met de aangepaste wijnen geselecteerd door Grillmaster Wim Bloemen. Je krijgt niet alleen de recepten maar de komende 6 weken zal Wim ook een filmpje opnemen waarin hij de verschillende gerechten zal presenteren.

Wim nam in 2012 met zijn BBQ team de Filous deel aan het BK BBQ in Torhout. En met succes, want de titel Belgisch Kampioen BBQ – Categorie Dessert was binnen ! Een moelleux van chocolade met espuma van kriekbier overtuigde de jury. Daarna sloeg het team de weg van Amerikaanse stijl BBQ in, als één van de eersten in België. Heel wat titels later is Wim nu Head Chef voor Weber BeLux, runt hij samen met 2 kompanen Grill Academy Limburg en lanceert binnenkort zijn eigen label BURN !

THE GRILLMASTER'S SELECTION - CHAPTER I - 95,00€

Interesse om "The Grillmaster's Selection - Chapter I" te ontvangen?

Daarna bezorgen we je de nodige bestelgegevens. Van zodra we de betaling ontvangen hebben wordt het wijnpakket bij je thuis geleverd. Van zodra er een nieuw Chapter volgt houden we je op de hoogte.